Цели проекта могут быть следующие:
обеспечить общественный контроль над органами городской власти, комунальными предприятиями ..... Обеспечить прямой контакт власти с горожанами.......
Здається виступ Леніна з броньовичка нині має ефект - "грінджоли на євробаченні" .
От наприклад динамічне впровадження в життя конкретних дій без перетягування канату "народ -влада". Наприклад підключити що до акції благоустрію міста районні комітети самоврядування, вуличні комітети, соціальні центри, молодь в кінці кінців. Ставим перед фактом - ми зробили!, замість -ми хочемо поговорити з вами шановна влада,коли ви зробите?а ми проконтролюємо.
Заохотити людей для себе зробити благо власною працею, на сьогоднішній день, дедалі стає все важче- більше звикають мітінговать,страйковать, моїми словами -"стадувати", потіпу "чисто по приколу поорать, а там хоть трава не рости". Ось що повинно стати пунктом №1 в завданні громади - здвинути людей з мертвого місця, надихнути і навчити себе поважать. А для цього потрібне велике терпіння-вважайте як виростити рідкісну рослину з великою заботою і любов*ю, щоб насолодитися цвітінням.
Доречний та не поганий аналіз дій - але.....
Враховується все.... і пропозиції приймаються усі.
Я думаю
df написав непогані цілі... Вирішувати
ВАМ (про це нище)
На "першому плані" пропоную питання -
чи є бажаючі!!!???А ось потім є сенс вирішити -
ЩО МИ МОЖЕМО?!!!Я наприклад коли прочитав про деякі вислови в темі про бомжів на вокзалі - взагалі не думав про цю тему,... написав пропозицію -
вирішувати всім ВАМ.
АЛЕ не сперичатися на перших же кроках. Думаю всі відповіді з цієї теми як пропозиції до наступних дій мають право на життя.
Я визначив ще на початку - цей сайт створений для:
"інформаційного забезпечення мешканців неупередженою і достовірною інформацією про життя в Фастові, вільний доступ мешканців до обговорення проблем, з головною метою - покращення життя в місті для усіх верств населення."Десь на форумі я про це писав....
Пропонуйте та кажіть своє бачення цього плану, плюс своє бажання наступних дій, плюс бажання в участі - я збираю все "до кучі" і напишу потім загальний список, і ось тоді й вирішемо що до чого.