Попереджаємо, що прямі посилання на сторонні ресурси (крім Фастівських),
будуть видалятися!
Можливі посилання на ЗMI та фотохостинги.

Флеш-моб "Вишиванковий ланцюг" 7 липня 2013
Отправлено 21 Июнь 2013 - 20:19
Ми вперше влаштовуємо культурний неполітичний захід для всіх містян!
В програмі: Алея фастівських художників, Алея фастівських майстрів, і о 15-тій - утворення "Вишиванкового ланцюга" - прийди у вишиванці та приведи своїх друзів і візьми участь в першому в історії Фастова флеш-мобі на одночасне перебування великої кількості людей у вишиванках в одному місті!
http://vk.com/event54983883 - група ВК нашого івенту! Підтримай нас! Це буде доказом, що фастівчани і самі можуть влаштувати собі хороше культурне дозвілля, без допомоги депутатів, влади, спонсорів. Ми - самодостатнє місто, у нас все є. Прсото мало хто про то знає ;)
Чекаємо на тебе та твоїх друзів ::: http://vk.com/event54983883
Дякую за допомогу в розповсюдженні цього заходу :)
З повагою,
координатор Єлізавета Омельчук.
Адреса цієї статті на сайті: Флеш-моб \"Вишиванковий ланцюг\" 7 липня 2013
- a_lobunec это нравится
будуть видалятися!
Отправлено 24 Июнь 2013 - 09:10
Запрошую фастівських митців та майстрів народного мистецтва до співпраці.
Звертайтесь із запитаннями за телефоном (097) 158 35 97.
Участь безкоштовна!
Хорошо быть женщиной: можно просто встать посреди комнаты и расплакаться.
Каждый человек несёт ответственность перед всеми людьми за всех людей и за всё (с) ФМ.Достоевский
Отправлено 27 Июнь 2013 - 08:24
Піднімаю (оновлюю) тему, сподіваюсь побачити багатьох з вас 7 липня у парку!
Сьогодні має вийти свіже число газети Наш Городок з анонсом нашої події :)
Каждый человек несёт ответственность перед всеми людьми за всех людей и за всё (с) ФМ.Достоевский
Отправлено 02 Июль 2013 - 17:13
Щось неактивні ваші форумчани.
Ніхто не бажає підтримати ідею. Вибачаюсь за оффтоп.
Отправлено 02 Июль 2013 - 18:39
Сначала нужно думать, а потОм писАть. Если Вы хотели извиниться, то следовало написать "Вибачте, пробачте, перепрошую (и т.д.), за оффтоп". А так Вы просто констатировали свои действия. Во-вторых, активность будет видна во время проведения акции. Тогда уже и будем делать выводы. Или из Львова виднее?
Отправлено 02 Июль 2013 - 19:44
Volchonok, на мій подив, відгукнулись фастівчани! Але телефоном :) Це дуже дуже радує. Я уже бачу по знайомих та незнайомих, що відписуються у соцмережах та телефоном, що буде трохи людей. Звісно, кілька сотень навряд наберемо... Хоча... можливо, фастівчани і приємно здивують мене?:)
Борисович, человек, вообще-то, даже не офф-топил. А написал куда надо и по теме :) Борисович, я все же надеюсь на острый приступ филантропии у вас в воскресенье! Приходите ;)
Отправлено 02 Июль 2013 - 20:20
Ну, да, из Москвы да Львова виднее... ))) Я же Вам сказал, что приду, если звёзды правильно расположатся )))
Отправлено 02 Июль 2013 - 20:46
Ок, пойду начну шаманить со звездами...
- Volchonok это нравится
Отправлено 04 Июль 2013 - 13:21
Ваше зауваження зайве. Ми не на уроці української мови. І не одна я так висловлююся, а більшість пересічних українців. Я написала і мене зрозуміли. І зрозуміли правильно.Если Вы хотели извиниться, то следовало написать "Вибачте, пробачте, перепрошую (и т.д.), за оффтоп"

Не повірите, але я подумала, а потім написала.Сначала нужно думать, а потОм писАть
По-перше, я не зі Львову і не з Москви. Я з Яготина, теж Київська область (101 км від Києва).
В Фастові я гостювала не один раз, там мої друзі.
По-друге, я адміністратор яготинського форуму. В нашому місті теж іноді щось організовують, розміщують інформацію на форумі, і часом трохи бентежить людська байдужість.
Я не кажу, що всі мають кидати власні справи і бігти підтримувати захід. Але хотілось би спостерігати хоч якусь зацікавленість.
Це радує!на мій подив, відгукнулись фастівчани! Але телефоном :) Це дуже дуже радує. Я уже бачу по знайомих та незнайомих, що відписуються у соцмережах та телефоном, що буде трохи людей. Звісно, кілька сотень навряд наберемо... Хоча... можливо, фастівчани і приємно здивують мене?:)

Отправлено 04 Июль 2013 - 14:26
...І не одна я так висловлююся, а більшість пересічних українців...
Именно это и печально. Суржик forever? Впрочем, это Ваше право, и оспаривать его я не собираюсь.
Отправлено 04 Июль 2013 - 23:44
Volchonok, заїжджайте в гості! :) Я буду рада!
Борисович, що то з вами таке? Де там суржик?
Отправлено 05 Июль 2013 - 09:43
Я знаю, що я нічого не знаю, а решта не знає навіть цього…
Отправлено 05 Июль 2013 - 17:49
Напевно, була вжита форма «вибачаюсь»
ага, тепер зрозуміло, про що тут була суржико-дискусія... Я вважала, що то не суржик, а невірна форма дієслова, яка прижилась давно і навіть в літературі...
Я хочу уточнити, чому флеш-моб??? Адже це інший формат — з’явилися—розбіглися?
Саме так. Попрошу гостей прийти не в 15.30, як у нас полюбляють, а до 15.00.
Після збирання вишиванкового ланцюжка можна буде розійтись по справах-домівках, погуляти-відпочити у парку, познайомитись змайстрами, художниками. етс.
Сам процес збирання людей, я відчуваю, не буде коротким. Дорослих збирати за руки значно довше, ніж дітлахів :)
- Volchonok это нравится
Отправлено 09 Июль 2013 - 15:06
На роботі заглючив нет, не можу викласти фотографії. Дивно, чому тему продовжили в Приємних новинах…
Я знаю, що я нічого не знаю, а решта не знає навіть цього…
Отправлено 09 Июль 2013 - 15:23
Потому наверное, что всем было приятно.На роботі заглючив нет, не можу викласти фотографії. Дивно, чому тему продовжили в Приємних новинах…
Выкладывайте фото тут.
Я вечером перенесу оттуда обсуждение.
Отправлено 09 Июль 2013 - 21:14
Я считаю, что переносить ничего не нужно. Это, действительно, приятная новость. Удивительно то, что этого не понимают.
Отправлено 16 Июль 2013 - 11:51
Это, действительно, приятная новость. Удивительно то, что этого не понимают.
Зато активно участвуют в развитии событий и критикуют. Например, я получила определенное количество критических замечания. Как рациональных (отсутствие афиш, анонса, растянутость во времени,етс), так и удивительных, не имеющих ко мне отношеня (но тоже знакомых, как мнекажеся): замусореность парка, неправильные вышиванки в цепочке, длинная реклама в ролике, сделанном АСТВ, отсутствием бесплатной еды, напитков и подарков (этот пункт, признАюсь, просто вышиб меня из колеи спокойно текущих дней, меня проколбасило)))), и т.д.
- a_lobunec это нравится
Отправлено 17 Июль 2013 - 22:45
а вот насчет неправильных вышиванок нельзяли подробней. заинтересовало потому что к следющему разу имеется желани прикупить
Отправлено 17 Июль 2013 - 22:47
Елизавета Васильевна просветит, надеюсь. Мне тоже интересно стало. Как-то не обратил внимание на такой пунктик
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных
будуть видалятися!