Уважно прочитавши всі ваші коментарі прийшла до висновку що ви заківалена особа. І ви зацікавлені не в тому що їдять наші діти, а в тому що посаджена клумба та зроблено ремонт в школі (все це було зроблено за участі батьків).
Понаписували ви все дуже грамотно, але.
На відео представлена не перша зустріч з директором школи. Адже це питання обговорювалось на батьківських зборахна,на яких було вирішено що не можна продавати. А заборонені батьками продукти всеодно продаються. На цих батьківськи зборах директор не розповідала про те, що хтось з оганізацій може допомогти, якщо до них звернутися, тим самим взяла всю відповідальність на себе. Саме тому, по зверненню батьків, була залучена Самооборона, бо ті збори і рішення прийняті на ньому пропустили мимо вух.
Я сама мама і в раціоні моєї дитини (вік дит.садка) відсутні кутчуп та маойнез і в майбутньому не планую включати до нашого столу. Такі продути як корейську моркву даю лише домашнього виготовлення без оцета та хімічних приправ. А про газовану солодку воду взагалі мовчу. Я бережу здоровя своєї дитини.І була в шоці, що в школі продають продукти, які дома ми не споживаємо, бо вони шкідливі. Чомусь ця думка принижується і не береться до уваги.
Так, на щастя, я цікавлюся розквітом школи, як поетеса, проте я не коменувала б це відео, якби мене не колихнуло питання щодо харчування дітей школи №9. Я не намагаюся вас переконати, що є головнішим, харчування чи краса, а закликаю звертати увагу не на проблеми, що директор у стані виправити, а на те, як вона старається школу "на ноги поставити"!!! А ви думаєте, що батьки самі все організували? Тоді ви глибоко помиляєтесь, адже за колишнього директора жодної інновації не відбулося, а за теперішньої-колосальні зміни!
Я просто щиро висловила свою думку, не "понаписувала", як ви виразились!
А ви знаєте, що список продуктів був складений батьками, і згодом вже затверджений директором НВК?! Так, а хто б послухав би директора, якщо кожна фастівська школа потребує допомоги? Я гадаю, що вона не хотіла завдавати клопоту іншим і вирішила одразу взяти все у свої руки. Тут немає нічого поганого. Як директор, ця жінка хороша, і я, особисто, підтримую її!
То ви справжня молодець, вам слід лише цим пишатись! Але ж зрозумійте нарешті, що старшокласники не будуть їсти булочки, вони ними не наїдаються! Стосовно майонеза можу сказати ще й таку річ: його було у бутерброді небагато, на відео це було видно. Хіба що претензія до солодких газових напоїв.
Просто слідкуйте, аби у смерті дитини, що бігтиме на привокзальну площу за якимось із перелічених заборонених продуктів, не звинуватили вас. Адже батьки теж можуть здійняти гвалт на тему: "Моя дитина могла придбати цей харч у шкільному буфеті". Так що читайте та робіть висновки!
Це не лише моя власна думка, так думає більшість батьків школи. Саме тому йде ця розмова.
Батьки мають одну думку, а у директора вона своя.
Так ось, думка директора мені подобається, адже вона виникла внаслідок узгодження з батьками!