To Top

Перейти к содержимому



Шановні відвідувачі!
Попереджаємо, що прямі посилання на сторонні ресурси (крім Фастівських),
будуть видалятися!
Можливі посилання на ЗMI та фотохостинги.

Фотография

Сиров'ялені ковбаси, сирокопчене м'ясо, закрутки від Шкварки


  • Закрытая тема Тема закрыта
Сообщений в теме: 97

#1 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 16 Октябрь 2015 - 20:51

Доброго дня панове.
 
Вашій увазі пропонуються м’ясні, і не тільки, продукти власного виробництва. Виготовляються ці наїдки, бо в кумів Юри і Михасика давно була мрія готувати для людей. Звичайно хочеться їм мати свій ресторан, але то недоступне задоволення ближчі пару років. Формат в якому зараз це все робиться, дозволяє охопити більшу кількість людей і по всій Україні.
Крім того більшість із того що ми робимо - це традиційні українські рецепти які дійшли до нас від пращурів і відточувались не одну сотню років. І як показала практика, прищеплювати любов до української культури набагато легше з ковбасою чим без неї. Завдяки використанню віковічних рецептів, техніки виконання, як в давнину, і виключно природних продуктів, наші наїдки мають дуже яскраво виражений смак тих інгредієнтів з яких вони виготовляються. Дуже часто наші ковбаси порівнюють із традиційними іспанськими чи італійськими, але це традиційні поліські ковбаси, котрі завжди готувались на Різдво і до Великодня.
1797a1.md.jpg
 
[spoiler=Смаколики під спойлером]Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 370 грн кільо. 35-70 грн. за паличку. Новий врожай дозріє наступного тижня
Пальцьопхана сиров’ялена ковбаса - вона саме така, як робили бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер навчали нас. В цій покрученій життям ковбасі немає нічого окрім м’яса і натуральних спецій. Інколи трапляється зернятко чорного перцю, чи дірка, яка утворилася від процесу осушення. Без зайвих рюшечок і сентиментів. Тільки смак, який передали нам крізь століття. Ми доволі скромні і не будемо себе нахвалювати, бо то ж негарно на весь світ казати, що багато хто її називає божественною! Кобаса зроблена із свинячої шинки, рубана руками, мішана руками, пальцем пхана, - все як має бути, одним словом. Найкраще смакує з легким алкоголем, як то пиво чи вино. До горілки йде не зле, а то й краще, оскільки насичений смак відбірного м'яса та спецій створює неймовірний букет гастрономічної радості. Однієї палички достатньо на кілька літрів пива чи добру літру-другу горілки.
IMG_0011.md.jpg
 
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 65-80 грн. за паличку.
Сиров'ялена кобаска із сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків кумівської колегіїї серед екперементальних (і не лише) видів. Цей вид пальцьопханої кобаси заслуговує, аби перед поїданням гурман насолодився її тонким лісовим ароматом. Виконуючи ваші кулінарні побажання, ми зменшили відсоток сала, порізали його дрібнішимим кубиками, а розмір кубиків відбірного м'яса збільшили вдвічі. Із трепетом і завмиранням, просимо до частунку…:)
h2.md.jpg
 
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку.
Приготована аналогічно ковбасі з пармезаном, з не меншою, а то й більшою кількістю наснаги та любови.
Неперевершений аромат сиру Дор Блю буде приємно наповнювати усе ваше яство смаком, апетитом і бажанням долучитись до прекрасного.
Раніше ми її вже робили і цього разу вдосконалили, з врахуванням побажань наших постійних клієнтів. :)
 
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку.
Кобаска із пармезаном, ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і подекуди перетягує акцент на себе. Аби не було надто гостро, ми, вирахувавши відсоток солоності сиру, зменшили кількість солі у початковому фарші. Ну і гігантські кавалки добірного м'яса із поросячої дупці. До слова, у свинячій шинці - десятки м'язів, і в залежності від прижиттєвої активності, м'язи забарвлені від паперово-білого до темно-гранатового. Візьміть тоненьку скибку нашої ковбаски і придивіться крізь неї на сочеко... Інколи здається, що лише цих, не описаних у підручниках з кольористики, барв достатньо, аби бути ситим. Принаймні духовно…
 
Ковбаса від бабці Прусі з кропом. 440 грн. за кільо. 65-85 грн. за паличку.
Ми любимо тішити вас всілякими цікавинками. Це одна з тих, котрі вам не трапляться більш ніде.
Замовляйте, куштуйте, залишайте відгуки. Будемо робити ще більше, ще кращої сиров'яленої ковбаски.
 
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном ) 450 грн. за кільо. 60-80 грн. за паличку
Кілька місяців ми чекали цього моменту. І ось, презентуємо вам новий шедевр від гуру ковбасних справ діда Миколи - сиров'ялену пальцьопхану ковбасу з багном! Так-так, саме з багном! А ще його називають багон, багун, богульник. Це вічнозелена рослинка родини вересових, що росте в сосновому лісі на Поліссі, біля хати діда Миколи. Ковбасці ця травичка надає неперевершеного аромату і пікантного смаку. Запрошуємо посмакувати ковбаскою з багном.
Kovbasabagno03a90.md.jpg
 
М’яско,  вуджене на зимно, 350 грн за кільо. 60-130 грн. за шмат.
Полядвиця, різана тонкими смужками  аби м’яско рівномірно і правильно прокоптилось. Завдяки багатогодинному контакту із холодним димом, м’ясо набуває благородного гранатового кольору. Боронь Боже класти на хліб! Ріжте тоненькими смужками і хай тане на язику. Ідеально до пива, червоного вина і файного товариства.
h0005.md.jpg
 
Сало,  вуджене на зимно, 200 грн за кільо. 40-80 грн. за кавалок.
Звісно, із м’ясною прожилкою. Мариноване у справжніх спеціях, копчене на справжньому холодному диму. Ідеально для того, аби надати стравам природнього аромату диму. Сало вудимо чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, - ідеально підходить для приготування страв. Воно набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, чи улюбленому капусняку, гості подивуються звідки у вашій зупці живе дух справжнього вогнища.
А хто не любить витрачати час на харчотворення, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.
h0006.md.jpg
 
Бекон. 300 грн. за кілограм.
Як і будь який смаколик в Шкварці бекон починався із експериментів. Потім були перші зразки які не стидно було запропонувати поціновувачам справжнього. Тепер же бекон еволюціонував до рівня, коли ним можна гордитись. :)
До яєшні, до борщу, до салатів, "чистячком" чи для гурманських експериментів... Обирайте свій варіант і насолоджуйтесь.
BekonDobirny.md.jpg
 
Пекельний перець (червоний і зелений), 50 грн. за баночку 250 мл.
Ми знову його зробили. Капсаіцинова амброзія. Такий же гострий як взимку, у консистенції соусу. Це перець чілі, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгридієнтів. Все для того, щоб зберегти природний аромат і гостроту.
Стане в пригоді для поціновувачів гострого і приготування страв.
FotorCreated.md.png
 
Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів.
То є воструватий сос, проміжний між геть лагідним зеленим перцем, сосом вострим і пекельним перцем. Було би злочином не скористатись прекрасною порою кінця весни і початку літа, коли ревінь сповнений весняного аромату свіжості. Своїми золотими руками і досвідченою головою кум Юрко вкотре втнув гастрономічного шедевра. Хто при нагоді на у вихідний день кохається у вилазці на природу, до озера, в лісок чи ба просто ставить мангал на власному подвір'ї, на якому шкваркочить свіже м'ясо, перетворюючись у амброзію... Чудовий гострий сос "Полум'яний ревінь" додасть витонченого солодкуватого аромату гостроти. Для ґаздів і ґаздинь, може дуже стати в пригоді для приготування страв, котрі потрeбують природної вражаючої своєю ароматністю гостроти.
revin2.md.jpg
 
Кисло-солодкий соус, «Весела сливка», 50 грн. за баночку 250 мл.
Чого вона така весела? Ну, бо їй в житті пощастило, як мінімум тричі. По-перше, вона могла просто зогнити на дереві, не бути купленою чи вродитися дуже кислою. Усього цього з нею не трапилося, що вже є беззаперечним успіхом. Однак, найбільше щастя цій сливці випало потрапити до вправних рук нашого гурмана – кума Михайла. Кілька годин кулінарних чарів і маємо фантастичної смакоти соус – не дуже гострий, з яскравим кило-солодкавим сливовим смаком. Вважайте, не закохайтеся. Можна їсти просто ложкою.
Slyvka06.md.jpg
 
Аджичка "Солодка парадичка", 45 грн. за слоїчок 250 мл.
Так називають на мальовничому Закарпатті томати. Сезон помідорчиків і перців подарував нам солоденьку і злегка гостру аджику.
 
Товчені томати з перцем, 30 грн. за слоїчок 250 мл.
То є дуже цікавий плід безперервних експериментів невгамовних гурманів-кулінарів кумів Юрка та Михасика.
Їм їсти не дай, дай придумати якусь нову смакоту від якої очі мають завертатись, а до смакових рецепторів в гості приходить, або сам диявол з повними відрами капсаіцину, або веселкові райські метелики з ніжною солдкавістю чи піканстністю. О так і живем. А ви готуйте свою гастрономічну відвагу задля нових вражень. ;)
Tovchenitomaty.md.jpg
 
Паштет домашній, 36 грн. за баночку 250 грамів.
Не із фуагри, ну і слава Богу! Порося, яке віддало найкраще і найдорожче на жертовню нашого паштету, 100% виконало своє призначення перед Космосом, тому його можна їсти навіть вегетаріанцям, не бідкаючись про втрачене надаремно поросяче життя. Домашній, із додаванням вершкового масла і  свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потрeбує видозмінення чи збагачення. Просто смачно. Годуємо ним своїх трирічних дітей. А це про щось тай каже.
i0005.md.jpg
 
Паштет із півника "Укірукук", 48 грн. за баночку 250 мл.
Під час вигадування назви думки у шкварчан сильно розділились, адже жіноча частина хотіла наголосити на ніжності паштету, а хлопам би тільки посміятись))) Світленьке ніжна куряча грудинка, трішки печніки, свинного жирку - смачне і естетично гарне поєднання.
 
Паштет "Індик Шпиндик", 44 грн. за слоїчок 250 мл.
Продовжуємо лінійку індичих лєґумінів. І сьогодні маємо їх аж два. Дієтичні тельбухи пана Індика дуже гарно здружились з морквочкою та іншими секретними інгредієнтами.
 
Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів.
Ми пильнуємо аби ґазди і ґаздині не тільки файно їли, але й файно готували. Спеціально для тих хто невпинно гарує і ніц не має часу на готування, ми створили абсолютно корисну річ - приправку до борщу. З нею готувати борщ можуть навіть маленькі діти.
DSC_0087.md.jpg
 
Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів.
Результат безперервних експериментів від кумів-гурманів. Мало нам було неперевершених шкварок з підкопченим салом. Додали розмарину, файно перемололи, намастили на кусень чорного хліба і зрозуміли, що то всім дуже треба куштувати і насолоджуватись. Диво-шкварки.
y1.md.jpg
 
Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 грамів.
Елітні шкварки, розміру XXL. Виготовлені із найкращих м'ясних шматків свиної почеревини. Із додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Найкраще смакують розігрітими на паровій бані.
IMG_4172.md.jpg
 
Шкварки з індика, 35 грн. за баночку 250 мл.
Чого-чого, а цього багато точно не з'їси як би не хотілось. Смачно і дуже поживно)) Ідеальна компанія до чарочки горівки.
 
Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів.
Коли зі Львова приїздила тітка Естеля, самотня мамина сестра, яка все своє життя прожила заради нас, - я знав, що скоро на нашій кухні запахне. Запахне духмяною травичкою, яку в моїй сім'ї називають "томіжьо". Насіння нашого томіжьо теж приплило з Уругваю 60 років тому. Протягом цих років моя сім'я щороку його висаджує і збирає свіже насіння. Згодом я дізнався, що наше томіжьо - не що інше, як чебрець чи тим'ян. Проте є між ними одна невеличка різниця - 60 років безперервної пам'яті. Тітка даввала томіжьо не до всього, - тільки до коронних страв, цінуючи кожен листочок, як шафран у давнину...
Коли я поступив на журфак, я почав жити у тітчиній квартирі. Нині я усвідомлюю, що та освіта, яку я отримав на мікроскопічній хрущівській кухоньці - значно правдивіша і цінніша за ту, яку імениті професори втовкмачували у мою макітру протягом п'яти років. Пучиро, чєляко, каляфльори з сухарями, чураско, флян, томіжьо, млинці з акацією, хліб з грису, рижова каша з корицею, гісо…
Спасибі за це моїй тітці Естелі. В кінці весни минув її день народження. Наприкінці літа мине рік, як її більше нема. Для мене вона назавжди буде ароматом розтертого в теплих долонях одинокого сухого листочка томіжя...
Сьогодні Шкварка ділиться з Вами коронною стравою тітки Естелі: язиком з томіжьо, тушкованим в овочах. Цією стравою ми розпочинаємо ділитися із Вами сокровенним.
198191.md.jpg
 
Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн.
Аби приготувати наші фірмові мариновані перепелині яйка, перш за все ми шукаємо кілька сотень вагітних перепілок. Збираємо їх до кола, розповідаємо масні анекдоти і показуємо ряд кумедних мініатюрок. У приступі сміху перепілки одночасно несуть яйка. Таким чином, усі яєчка виходять одинакової свіжості.
Полупити за раз 800 яєчок, - нелегке завдання, для реалізації якого потрібен досвід, оптимізм і незламна віра, що нині ті яйка долупляться;) Із цим завданням ідеально порається матуся Мірта. Тим часом ми відбираємо ароматні спеції, в серці яких палаючий вогник перчика. Краємо для смаку і краси трохи морквиці, часничку, чистимо медово-солодку цибульку-саджанку.
Трохи часу, любові, згаданих інгредієнтів татоматного соку і наш пікантно-томатний маринад готовий! Для впевненості, - кілька годин стерилізації (адже консервантів і стабілізаторів ми не використовуємо). Ось і все. Незвично, пікантно, закусочно... Най смакує!
i0007.md.jpg
 
Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
Нашу мариновану цибульку ми готуємо із дрібненької цибулі-сіянки, яка перед весною набрала максимум життєвої енергії і солодкого сонячного соку. Травлячи анекдоти і співаючи патріотичних пісень, шкваркарі годинами вручну чистять цибулини. Заливаємо її нашим фірмовим кисло-солодким маринадом, зафарбованим синьою капустою у фіолетовий колір. Спробуйте цю вишукану закуску, яка може легко конкурувати із оливками чи корнішонами. Нетрадиційний, космічний вигляд фіолетової цибульки робить її незамінним інгредієнтом різноманітних канапе на патичках.
IMG_20150414_161758_HDR.md.jpg
 
Тісто від бабусі Марусі, 44 грн. за пакунок 250 г.
Це найсправжнішіша, найнатуральніша і найдомашніша локшина. Головна її особливість - зроблена на свіжознесених домашніх яйцях. Виглядає цей процес приблизно так. Спочатку курочки несуть яйка, на основі них бабуся замішує тісто, ретельно розкатує великі паляниці, трохи їх підсушує, а потім нарізає на смужки і знову підсушує. Через добу тісто готове до мандрівки. Найкраще смакують із бульйоном, звареним на домашній птиці.
TISTOCollage.md.jpg
 
Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Як то частенько трапляється в нашому житті, найпрекрасніші моменти життя відбуваються в дитинстві. На селі особливо. А коли це початок червня, одразу після останнього дзвінка... Попереду три місяці канікул! Погода починає тішити правдивим теплим літом, трава м'яка і насиченого, ще весняного, кольору. До перших врожаїв яблук, порічок, аґрусу, малини, вишні, черешні, груш, слив, аличі і т.д. ще доволі далеко.
От тут то нам в пригоді і стає традиційний ревінь або румбамбар, як його називали ще мабуть прапрабабці моєї бабусі. В моєї бабусі був культ вирощувати все що тільки можна, від картоплі, до троянд, хризантем, півоній та гладіолусів. Тому землі оброблялось багато і дуже відповідально. Все квітло і пахло як ні в кого в селі. І румбамбар в нас був найчервоніший, найтовстіший і найсоковитіший. А під його листям я ще в десять років міг успішно сховатись навіть від дощу.
І полюбляли ми його їсти в першу чергу свіжим, з цукром. Бабуся ж готувала нам з румбамбаром і пиріжки, і в борщ додавала, і в підливу. Але солодкий смак румбамбару з цукром забути неможливо.
Сьогодні презентуємо вам квінтесенцію мистецтва робити традиційне варення. Мармуляда з румбамбару, це неперевершене поєднання свіжості весни і затьмарюючої солодкої насолоди. Беззаперечно сподобається панянкам і дітям.
Ґоноровим чоловікам теж засмакує більш ніж. Бо для мене, наприклад, це приємний спогад дитинства, а для вас може стати новим незабутнім враженням, яке буде нагадувати про приємну пору навіть холодного зимового вечора.
57c60.md.jpg
 
Конфітюр з трускавок, 46 грн. за слоїчок 250 мл.
"Не хлібом єдиним" (с) в інтерпретації Шкварки звучить - "Не м'ясом єдиним".
Солодкі конфітюри від Шкварки вже встигли завоювати серця, і тендітних панянок, і ґонорових панів. Тому ми не змогли не скористатись можливістю, яку нам надала природа, і зробили для вас солодесенький Конфітюр з трускавок. 
Сповнений аромату червня, ще не палючого сонця і спогадів з дитинства.
Почастуйте себе частинкою безтурботного літа.
 
Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
 
Варення з аґрусу і порічок, 46 грн. за баночку 250 грамів.
 
Джем з чорної смородини,  46 грн. за слоїчок 250 грамів.
 
Конфітюр чорничний. 46 грн. за баночку 250 грамів.
 
Вишневий конфітюр, 46 грн. за баночку 250 мл.
Конфітюр вже в традиційному стилі від #Шкварки. Цього разу з червонощоких (чи червонопузих, чи щечогосьтамфайногокругленького) вишень. Як завжди крім часточок матінки природи, натхнення, любови, досвіду і поваги, там ніц нема. Насолоджуйтесь.
 
Додам, що все робиться абсолютно без консервантів чи будь-яких інших домішок. Ми користуємось лише тим, що дає нам матінка природа. Такий підхід дає неймовірну перевагу у смакових якостях, але троха є недолік із тривалістю зберігання за невідповідних умов. Хоча недолік цей доволі аморфний, оскільки наші наїдки з’їдаються вмить. Зазвичай в перший день, одразу після отримання. Дуже рідко доживають до наступного дня. Звичайно є люди, котрі можуть розтягнути задоволення на кілька днів. Але їхній силі волі і витримці можуть позаздрити герої Стетхема, Сталоне, Шварцнегера і ко.
 
P.S.
Словничок
Кільо = кілограм
Слоїк = банка
Пальцьопхана кобаса = ковбаса вручну напхана м’ясом, салом і додатками
Вудити, вуджене, підвудити = коптити, копчене, підкопчене
Вуджене на зимно = холодного копчення
Кавалок = шматок, кусок
Зупа, зупка (в зупці) = суп, супчик (в супчику)
Баняк = велика каструля
Сос = соус
Вострий = гострий
Мармуляда = солодке варення
Пильнувати = пильно стежити, приглядати
Ґазда, ґаздиня = господар, господиня
Гарувати, гарує = важко/багато працювати, важко/багато працює
Хлоп = простий селянин, в основному. Аналог російського “мужик”.
Підгорля = частина туші трварини під горлом, звідтіля і назва.
Пáланка = самогнка яку роблять на Закарпаті. Доводять її і до 70 градусів. Женуть з того що найбільше вродило і нема куди діти.
Лєґуміни = всіляка цікава страва, котра робиться зазвичай на свята чи празник, тобто не кожного дня чи тижня
Празник = свято в парафії в день святого на честь якого освячена церква
 
 
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%.
Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
 
 
Смачного! І на здоров'я!

  • alecko это нравится


Шановні відвідувачі!
Попереджаємо, що прямі посилання на сторонні ресурси (крім Фастівських),
будуть видалятися!
Можливі посилання на ЗMI та фотохостинги.

#2 borisovich

borisovich

    The simple administrator

  • Главные администраторы
  • PipPipPipPipPip
  • 14 840 сообщений

Отправлено 16 Октябрь 2015 - 21:13

Классная реклама!!! Чуть слюной не подавился! Удачи в реализации!


Omnia mea mecum porto

#3 lev

lev

    Почесний мешканець

  • Пользователи
  • PipPipPipPip
  • 610 сообщений

Отправлено 16 Октябрь 2015 - 22:30

Смакота яка, га!



#4 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 22 Октябрь 2015 - 09:32

Друзі. Хочу поділитись з вами цінною інформацію.

Вже не раз ми надсилали наші смаколики за кордон. В основному в Європу. Основна проблема при закордонних замовленнях - оплата.
Це або дорого, або довго, або потребує залучення рідних чи друзів в Україні.

Позавчора дегустаційний набір поїхав у Великобританію. Питання доставки вирішилось, можна сказати вмить. Питання оплати заставило трохи пошукати варіанти і ідеальний варіант був знайдений силами нашого нового поціновувача Тараса із Лондона.

Сервіс платежів

Його беззаперечна перевага у швидкості і вартості. Тарас близько третьої дня здійснив оплату зі своєї банківської карти в Лондоні, а гроші на мою картку приватбанку надійшли перед п'ятою вечора, тобто чуть менше ніж за дві години. Комісія за платіж в розмірі ~1600 грн. склала 1,47 фунта стерлігів.

Для прикладу банківський переказ коштував би 12 фунтів і зарахування би відбулось протягом 2 днів.
Додаткової незручності додає той момент, що для банківського SWIFT-платежу, картка отримувача (моя) має бути доларовою або євровою. Це значно здорожчує замовлення через курс валюти.
У випадку вищенаведеного сервісу, гроші приходять в гривнях на звичайну гривневу картку.

Тепер ви знаєте, що на одну перепону менше для смакування традиційних українських смаколиків за кордоном. Смайлик «smile»

Користуйтесь на здоров'я.



#5 Местный

Местный

    Вшанований громадянин міста

  • Пользователи
  • PipPipPipPipPip
  • 1 279 сообщений

Отправлено 22 Октябрь 2015 - 10:44

не единожды переводил деньги в Англию по системе:

(SWIFT), произносится как СВИФТ) — международная межбанковская система передачи информации и совершения платежей.

 

никогда небыло проблем..

правда, там есть ограничение на 1 день...


а по теме, - ах  как вы бысто нашли решение проблемы, прям за 5 дней!!!

так и не понял, где главная реклама, колбасы по ценам самого крутого ресторана или сервиса платежей... :rtfm:



#6 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 22 Октябрь 2015 - 10:53

а по теме, - ах  как вы бысто нашли решение проблемы, прям за 5 дней!!!

так и не понял, где главная реклама, колбасы по ценам самого крутого ресторана или сервиса платежей... :rtfm:

В'яленням/копченням з кумами займаємось вже майже рік. Рішень різних проблем тьма-тьмуща. Цим я просто поділився. :)

 

Ковбаса наше все. :)

 

А щодо цін. То в ресторані подібні м'ясні вироби коштують від 1000 грн., якщо це недорогий заклад і до бескінечності, якщо це якісь дорогі ресторації.

 

Ну і ще приклад. "Гумова" бастурма яка на базарі коштує 140-150 грн., в закладах типу бару чи пабу сміло продається по 700-1000 грн. А всього то навсього нарізочка по 35-50 грн., до пива. ;)



#7 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 23 Октябрь 2015 - 20:30

Доброго вечора друзі.
 
Вітаю вас із ще одним тижнем що минув і невпинно наблизив нас до феєричного дійства різдвяних свят, яким передує дуже багато інших цікавих свят.
Вся ‪#‎Шкварка‬ почне святкування акурат з дня ангела нашого кума Михасика, 21 листопада. Ця дата визначна для всіх шкварчан. Чому? Про це згодом, ближче до свята.
 
Цього тижня #Шкварка мімікрувала до погоди і ніц яскравого в нас не відбулося. Аж ніяково якось. Тиждень прожили і нема чим похвалитись. Смайлик «smile»
З другої сторони запевню вас, що дарма час куми та підкумки не втрачали і використали його максимально ефективно для роздумів, складання планів, цікавих експериментів і тому подібних, неочевидних речей. Як завжди все на благо ваших шлунків, які мабуть марять ковбасами, паштетами, соусами і конфітюрами.
 
Сьогодні кум Михасик трішки поділився частиною майбутнього #Шкварка-меню і це мабуть тільки мала частка, з усього над чим не покладаючи рук працюють куми, і що нас чекає попереду.
 
А щодо наступного тижня, то він в кумів буде більш ніж насичений.
В понеділок до нас завітає Костянтин Грубич. І ви не повірите, будемо навчати його готувати. :) Правда це буде всього одне блюдо, але дуже цікаве. Має бути весело.
 
А загалом Костянтин Грубич приїжджає до Льова презентувати свою книгу. Тому хто має натхнення ввечері понеділка завітати на площу Ринок - "ю ар вельком". (с)
Ближче до події, я мабуть зроблю анонс.
 
На кінець тижня запланована інша цікава подія, але дочекаємось коли про це поділиться наш невтомний кум Михасик чи його хресна мама Аня.
 
Наразі все. Гарних вам вихідних. Смайлик «wink»
 
P.S. Додам вам пару шпійонських світлин із серії "Як ... сохне ковбаса". :)
1B18HNML.jpg
1B1bUUVP.jpg
 
Повний перелік лєґумінів 


#8 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 29 Октябрь 2015 - 17:33

Доброго дня друзі.
 
Маємо скоро кінець тижня. Акурат чудовий час запланувати собі вихідні.
Не змучусь говорити, що найкраще час проводити в колі близьких, дорогих і приємних людей. А щоб не було скучно, то завжди можна побавитись в якусь гру, або зустрітись в якомусь незвичному місці, або у вже добре знаному, "своєму" але принести з собою якусь таку цікавинку, яка вразить усіх. Зазвичай я схиляюсь до думки, що такою цікавинкою має бути якийсь дуже цікавий напій. За останніх кілька тижнів, як тільки випадає  нагода на порядну здибанку, то це або правильна настоянка, або дистилят. З дистилятами правда скрутно на теренах Львова, тому буду вдячний, якщо підкаже де можна їх придбати у Західній Україні. Хоча можна і не у західній. Як не як, нова пошта нас завжди виручає з доставкою. Але ця я щось відволікся... :)
 
До доброї наливки завжди має бути добра закуска. І тут #Шкварка постає у всій своїй красі.  Тому запрошую частуватись самим і спонукати до того дорогих вам людей. Гори зусиль і любови, які вкладаються в кожен шматочок лєґумінів від кумів, обов'язково зробить вас трішки щасливішими. Принаймні ми дуже на це надіємося. ;)


#9 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 30 Октябрь 2015 - 21:06

Доброї п'ятниці друзі.
 
Ось знову добігає кінця ще один тиждень, а разом із ним і місяць. Час безапеляційно спрямовує нас в обійми майбуття. А воно завжди має бути файним. :)
 
Отак день за днем минає. Після відвідин обійстя кума Юрка @Костянтин Грубич монтує відео, яке вже наступного тижня має з'явитись на youtube-каналі "Смачна країна" - 
Хто слідкує за дописами, то бачив, що куми показували Кості, як то робити пекельний перець. Подивимось яке з того вийде відео. Якщо вам сподобається, то будемо якось самотужки знімати для вас цікаві відео-рецепти. Можете, до речі, поділитися в коментарях вашою думкою, чи варто це робити?
Кум Михасик вчора із усією серйозністю був на конференції по питаннях розвитку села загалом, чи локальних виробництв зокрема. Причому поїхав за тридев'ять земель для такої оказії. Як буде мати натхнення то розповість.
Сьогодні @Кума Шкварка частує смаколиками усіх бажаючих в Стрию.
Попри всі події ковбаси робляться, м'ясо коптиться, закрутки ладуються, а ви любі поціновувачі на радість своїм шлункам, це все споживаєте, чим влаштовуєте своїм мізкам ендорфінові цунамі, від яких той одразу починає краще працювати. :)
 
А хтось вже приготувався до окутаного містикою заморського свята Хеловін. То є люксична нагода намалюватися навіть хлопам. А деяким кобітам навпаки. :) Образи зомбі, родичів Дракули чи Франкенштейна, сили-силенної усіляких персонажів фільмів жахів і т.д. заполонять вечірки і від того виникне дуже багато нових ідей для рольових ігор. 
 
Головним же героєм цього темного свята, на мою думку, є яскравий помаранчевопузатощокий гарбуз. Які тільки шедеври і неподобства будуть зроблені з нього, цього полум'яного, як сонце на сході, делікатеса. Дуже багато атракції і радості він принесе нам усім - великий жовтогарячий гарбуз.
 
Ось і основна суть Хеловіна для #Шкварки. Буде багато гарбузів. А як буде багато гарбузів, то можна зробити багато апельсиново-гарбузового конфітюру. Саме він став королем солодкого в Шкварці минулої зими. Дасть бог змоги і натхнення кумам, то і цієї холодної (чи теплої, що дасться чути) зими знову потішити улюбленим смаколиком, як тендітних дівчаток, так і кремезних парубків. 
Але то буде потім. Наразі припрошую вас до тих частунків що маємо сьогодні, готових бути надісланими вам хоч завтра.
 
 
Гарного вам свята і вихідних!!! ;)


#10 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 06 Ноябрь 2015 - 19:08

Із п’ятницею вас!
 
Уже традиційно до нас завітав переддень вихідних. Можна позаздрити такій постійності чи не так? Колись давно прочитав, що час - то єдине мірило на землі, на яке неможливо вплинути. Відомий шанувальник жіночого взуття Альберт Енштейн попробував щось з тим зробити, але ніц з того не вийшло, і його теорію назвали теорією відносності, бо нашого життя вона стосується так само, як  Альфа Центавра впливає на те чи Іванко зі Шпиколосів получить сьогодні ввечері штахетою по хребті, чи буде любитися з Марусею під копицею.
А час минає. :)
 
Ой... Щось я відволікся, але тим не менш. Наш час настав, можемо поділитись новими здобутками #Шкварки. Результатом парканайцяти днів роботи стали 3 дегустаційні набори. Довго ми над ними працювали, не один спис зламали, але все ж таки нам вдалося увіпхнути невпиханне. 
 
Отож, вікові традиції, плюс досвід помножений на кмітливість кумів презентують нове покоління втіхи для душі та тіла. 
 
Набір перший - "Лагідний"
То є така підбірка легеньких смаколиків, котрі пасуватимуть людям, які тримають себе в формі. І не дивіться з докором на шкварки з розмарином. То так має бути. Особливо, зважаючи на звіт Swedish Council on Health Technology Assessment про шкоду вуглеводнів і ефективність жиру у процесі схуднення, заміщення поганого холестерину на хороший. Тож спокійно ласуйте шкварочками і будьте ваші параментри від того не постраждають. Так кажуть дослідники :-)
 
Ось склад набору:
М’яско, вуджене на зимно
Ковбаса пальцьопхана з пармезаном
Ковбаса пальцьопхана традиційна
Рієт з індички, 250 мл.
Паштет із півника "Укірукук", 250 мл.
Кисло-солодкий соус "Весела сливка", 250 мл.
Аджичка "Солодка парадичка", 250 мл
Мармуляда з румбамбару, 250 мл.
Конфітюр з трускавок, 250 мл
Шкварки мелені з розмарином, 250 мл.
Терті помідори, 250 мл.
 
Набір другий - "Хлопський"
Назву він отримав не через свою простоту, а завдяки “мужності” кожного, хто його собі замовить ;-) Іншими словами, його запросто можна назвати - “Кремезний".
У цьому наборі ви знайдете все потрібне для посиденьок за келихом пива чи під пляшечку чогось по-чоловічому міцного. Полум'яний ревінь дозволить вам відчути себе вогнедихаючим драконом. Перепелині яйця подарують відчуття тендітності природи. Маринована цибулька нагадає глибину сутності простих речей. Ну, а м'ясила дадуть кожному чоловіку відчуття впевненого, твердого хлопа, готового перевертати гори, в'язати на ґудз ріки, замість зубочисток користувати карпатські дуби та смереки і зрана випивати озера, як горня води.
 
Ось склад набору:
Ковбаса пальцьопхана з гострим перцем
Ковбаса пальцьопхана традиційна
Пекельний перець, червоний, 250 мл.
Полум'яний ревінь, 250 мл.
Аджичка "Солодка парадичка", 250 мл
Шкварки панські з м'ясом, 250 мл.
Паштет домашній, 250 мл.
Маринована цибулька, 250 мл.
Яйця перепелині, мариновані
М’яско, вуджене на зимно
Сало, вуджене на зимно
 
Набір третій - "Традиційний"
То є така квінтесенція усього чим #Шкварка займається майже рік часу. Тут ми зібрали все, що найбільше смакує нашим потсійним клієнтам. Найперевіреніший спосіб знайомства зі Шкваркою. Якщо "Хлопський" і "Лагідний" набори - це трохи вузькоспеціалізовані тізери, то "Традиційний" - це повноцінна презентація.
 
Ось склад набору:
М’яско, вуджене на зимно
Сало, вуджене на зимно
Ковбаса пальцьопхана з блакитним сиром
Ковбаса пальцьопхана з пармезаном
Ковбаса пальцьопхана з гострим перцем
Ковбаса пальцьопхана традиційна
Кисло-солодкий соус "Весела сливка", 250 мл.
Пекельний перець, червоний, 250 мл.
Полум'яний ревінь, 250 мл.
Паштет "Індик Шпиндик, 250 мл.
Паштет домашній, 250 мл.
Рієт з індички, 250 мл.
Шкварки мелені з розмарином, 250 мл.
Шкварки панські з м'ясом, 250 мл.
Абрикосовий джем, 250 мл
Джем з чорної смородини, 250 мл
Мармуляда з румбамбару, 250 мл.
Язик з томіжьо, 250 мл
Яйця перепелині, мариновані
Приправка до борщу, 250 мл.
Терті помідори, 250 мл.
 
Задля більшої цікавості пропонуємо вам знижки на дегустаційні набори. "Лагідний" і "Хлопський" - 5%, "Традиційний" - 7%.
Щоб вам було легше орієнтуватися, вартість "Лагідного" і "Хлопського" виходить близько 550 грн., вартість "Традиційного" - близько 1 000 грн. Вартість залежить від ваги ковбасок, сала та м'яса. Можна підібрати менші чи більші палички/шматки.
 
Ну і нікуди не подівся наш повний дегустаційний набір - кожного смаколика по паличці/шматку/баночці зі знижкою 10%. Зараз він коштує близько 1 500 грн.
 
Повний дегустаційний набір - це подорож в світ вишуканого смаку лєґумінів, створених руками бувалих гурманів тривалістю кілька тижнів. Саме стільки часу потрібно, щоб спожити пакуночок вагою в ~14 кг брутто. :)
 
Рекомендуємо його перед святами, щоб добряче все розсмакувати і на Новий рік/Різдво замовити фаворитів хіт-параду смаколиків від #Шкварки. Ваші друзі, рідні та близькі зможуть захоплено здивуватися від наїдків на святковому столі. 
 
Бажаємо вам гарних  вихідних. Любіть себе та природу. Від того щастя буде усім.
 
 
 
 
f0009.md.jpg


#11 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 09 Ноябрь 2015 - 18:45

Як би у вас не почався понеділок, головне, як закінчиться субота. Субота ж бо цього тижня найважливіший день для кожного українця. Грає збірна України!!!
Кум Юрко того дня традиційно відправить свою жінку по пиво. А сам буде готувати смачні лєґуміни на футбольний вечір. Для нього то як святий вечір. Вишиванка, синьо-жовтий прапор... Правда, вишиванки він не любить одягати, бо каже, що то пафос, але дружина силує :)
Діти знають, що бігати в той вечір можна голосно, але якщо тато злий, то скоро.
 
З-поміж всіх кумів тільки кум Юрко любить футбол. А тому тільки він добре знає з чим смакує та гра. Тоненько нарізане сало ляже на підсмажений чорний хлібчик, грубі по-хлопськи кавалки вудженого м'яса впадуть на тарілку, шкварки з розмарином поруч, мариновані яєчка, цибулька, копчені горішки з сіллю, перець, від якого горить язик, ну і улюблені пальцьопхані ковбаски кільцями розсядуться поміж бокалів пива. Цього разу ми сформували такий набір закусок від кума Юрка до футбольного вечора і вже у суботу ви можете його смакувати:
- Сальце, вуджене на зимно
- М’яско, вуджене на зимно
- Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана з гострим перцем
- Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана традиційна 
- Пекельний перець (зелений або червоний)
- Шкварки з розмарином
- Маринована цибулька
- Яйця перепелині мариновані (знатна закусочка)
- Копчений арахіс
 
В супермаркет треба буде бігти хіба по пивко.  :)
Вартість такого набору для чималого товариства близько 500 грн..
 
Запрошуємо вболівати за українську збірну з українськими смаколиками.  :)


#12 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 19:53

Доброго вечора, друзі!
 
Виявляється, сьогодні дуже важливе свято - 光棍节. То так в Китаї називають День холостяка. Смайлик «smile» Тож вітаю усіх, хто все ще перебуває в цьому статусі, а також тих, хто до нього встиг повернутися.:) Дай нам, Боже, терпіння, розуму і відваги, залишатися щасливими людьми.
 
При такій нагоді сьогодні можна долучитися до свята, яке відзначають десятки, якщо не сотні, мільйони китайців, і трішки гульнути. Хоча не знаю чи в тому є сенс, бо порядний холостяк може гуляти, фестивалити, розважатись і т.д. скільки влізе. То, може, сьогодні буде доречнішим провести час в тиші, спокої і товаристві тієї, що може зазіхнути на цей “божественний” статус? Тут вже обирайте, що більше до душі.
 
А тим, кому святкувати не з руки, в силу різних обставин, китайці також придумали файну атракцію. Великі знижки в онлайн магазинах Китаю. Так, ніби вони спеціально то зробили, щоб усі, хто може полює на холостяків, сиділи тихенько вдома і купували усілякі потрібні і не дуже речі.
 
Саме з цієї причини сьогодні усі "мережеві" люди, а шопери зокрема, на ніц не мають часу, тільки як кориcтатись із знижок в Китаї. То є дуже корисна річ. Рекомендую усім, хто не встиг ще цього зробити, обов'язково щось собі купити. Ціни сьогодні приємно вражають. Хоча і треба трошки пошукати.
 
Ну, а крім пошуків, треба мати дуже багато довіри, як до китайців, так і до нашої укрпошти. Але, як показує практика, останній мій коштовний пакуночок був доставлений не укрпоштою, а кур'єром Міст-Експресу, прямо під двері, ще й далеко після шостої вечора. :)
 
Добре, що добрих ковбас, м'ясил і закруток вам не треба довго шукати і чекати.
Де ‪#‎Шкварка‬ - ви знаєте. Доставку робить Нова пошта, швидко і в будь-який закуток України.
Тому, мабуть, доброю рекомендацією буде насолоджуватись життям і організовувати собі та друзям невеличкі гастрономічні свята. А куми в свою чергу старатимуться робити усе швидко, якісно і красиво.
 
Піднімаю чарчину за усіх холостяків.
Успіху вам.


#13 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 18 Ноябрь 2015 - 16:45

 
Ось пара новинок.
 
Аджика із зелених помідорів, 40 грн. за баночку 250 мл.
Черговий шедевр від кумів покликаний дивувати і тримати в тонусі усі гастрономічні фібри вашої свідомості. Цікавенька кислинка українського помідора поєднана із заморським запалом перцю чілі, надасть вам змогу поринути у безодню вишуканого поєднання міцності та витримки. Насиченість смаку чимось перегукується із порядними квашеними вогірками і від того стає непереверним додатком до правдивих хлопських посиденьок за чаркою оковитої. Особливо слід відзначити певний ефект “повернення до життя” смакових рецепторів, після зустрічі іх кисло-гоструватим сосом. Дуже рекомендується поєднувати із маринованими перепелиними яйцями, шкварками меленими з розмарином і домашнім паштетом.
Zelenipomidorycae2b.md.jpg
 
Сос "Парадичка по-римськи", 50 грн. за баночку 250 мл.
Цей теплий, солодкий сос створений, аби полегшити нам життя на кухні. Особливо, якщо надумаєте витворити щось із італійського репертуару. «Парадичка по-римськи» підійде для приготування піци та пасти, заставить по новому заспівати вареники чи палюшки, додасть солодкої кислинки першим стравам та, сподіваємось, не розчарує у якості прими на підгрильованому окрайці пшеничного хліба…
ParadychkapoRymski.md.png


#14 borisovich

borisovich

    The simple administrator

  • Главные администраторы
  • PipPipPipPipPip
  • 14 840 сообщений

Отправлено 18 Ноябрь 2015 - 17:19

Во, как дразнится! А мова...., м-м--м-м.... класс!


Omnia mea mecum porto

#15 Lembergauer

Lembergauer

    Добрий фастівчанин

  • Пользователи
  • PipPip
  • 52 сообщений

Отправлено 23 Ноябрь 2015 - 18:37

Доброго дня, друзі.
 
Кортить поділитися з вами радісною новиною. Веселий тиждень починаємо,  адже 25-го листопада відзначаємо перший День народження #Шкварка. То був дуже цікавий і напружений рік для усіх, хто допомагав, надихав, сприяв і радив.  
 
Ми святкуватимемо, і вас припрошуємо. Для усіх поціновувачів нашого кулінарного проекту ми приготували подарунок - 10% знижки на все, упродовж цілого тижня!!! 
 
Ласкаво просимо до нашого святкового столу. Спасибі, що ви у нас є. :):):)
 
306.jpg


#16 borisovich

borisovich

    The simple administrator

  • Главные администраторы
  • PipPipPipPipPip
  • 14 840 сообщений

Отправлено 23 Ноябрь 2015 - 21:29

 Ув. Lembergauer, когда нужно заказывать вашу продукцию, чтобы получить её к Новому Году, максимум за неделю, минимум дня за три?


Omnia mea mecum porto

#17 borisovich

borisovich

    The simple administrator

  • Главные администраторы
  • PipPipPipPipPip
  • 14 840 сообщений

Отправлено 27 Ноябрь 2015 - 22:02

Ответ будет? Или это просто рекламный спам?


Omnia mea mecum porto

#18 borisovich

borisovich

    The simple administrator

  • Главные администраторы
  • PipPipPipPipPip
  • 14 840 сообщений

Отправлено 10 Декабрь 2015 - 12:50

Похоже, что бот (((


Omnia mea mecum porto

#19 Flat

Flat

    Фастівчанин - патріот

  • Пользователи
  • PipPipPip
  • 349 сообщений

Отправлено 10 Декабрь 2015 - 17:02

Похоже, что бот (((


пошел по ссылкам картинок 



#20 borisovich

borisovich

    The simple administrator

  • Главные администраторы
  • PipPipPipPipPip
  • 14 840 сообщений

Отправлено 10 Декабрь 2015 - 17:23

Да я там читал. Вопрос в том, зачем біло пиариться здесь? Реклама? Понятное дело. Но... раз уж пишешь, то ответить религия не позволяет?


Omnia mea mecum porto




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Шановні відвідувачі!
Попереджаємо, що прямі посилання на сторонні ресурси (крім Фастівських),
будуть видалятися!
Можливі посилання на ЗMI та фотохостинги.