Попереджаємо, що прямі посилання на сторонні ресурси (крім Фастівських),
будуть видалятися!
Можливі посилання на ЗMI та фотохостинги.

Хто З Фастівчан Дбає Про Своє Фізичне Тіло?!
Гость_DanLawer_*
Отправлено 18 Октябрь 2007 - 00:48
Здоров'я людини залежить від її діяльності. Здоров'я фізичного тіла залежить передусім від його фізичної активності. Впевненість у своїх фізичних можливостях дає волю психіці, звільняючи особу від багатьох комплексів.
Цікаво, наскільки здорова фастівська спільнота?
(Опитування безстрокове. Ви також можете змінити свою відповідь згодом, коли виправите власне становище.)

будуть видалятися!
Отправлено 18 Октябрь 2007 - 11:17
- Alexbird это нравится
Хорошо быть женщиной: можно просто встать посреди комнаты и расплакаться.
Каждый человек несёт ответственность перед всеми людьми за всех людей и за всё (с) ФМ.Достоевский
Гость_DanLawer_*
Отправлено 18 Октябрь 2007 - 18:40
Я додав пункт, який максимально вам підходить. Для земляків нічого не шкода!!!Так нечесно :) Я не хожу з пляшкою в руках :) Правда, і форму не підтримую.. так, час від часу потягуюсь в ліжку. От і вся гімнастика. Думаю, DanLawer, тобі треба додати до опитування ще один пункт.. типу *просто не слідкую за тілом* ))
В кого ще які пропозиції?
Отправлено 18 Октябрь 2007 - 19:31
Хорошо быть женщиной: можно просто встать посреди комнаты и расплакаться.
Каждый человек несёт ответственность перед всеми людьми за всех людей и за всё (с) ФМ.Достоевский
Гость_kvitka_*
Отправлено 21 Ноябрь 2007 - 11:30
Гость_Слыва_*
Отправлено 21 Ноябрь 2007 - 14:42
Гость_DiscoDancer_*
Отправлено 21 Ноябрь 2007 - 18:46
Раніше робив і по вечорах, але з роботи приїжджаю такий виснажений, що немає сил. А недавно колеги по роботі подарували на день народження домашній тренажер типу садо-мазо ....... (V) (V) (V) То я тепер над собою знущаюсь і з його допомогою. (Y)
Отправлено 03 Март 2008 - 14:38
Гость_HitmanhunteR_*
Отправлено 03 Март 2008 - 18:15
домашній тренажер типу садо-мазо ....... (V) (V) (V) То я тепер над собою знущаюсь і з його допомогою. (Y)
А что он из себя представляет? :ab:
З.Ы. никто не пробовал набирать мышечную массу (на руках, например) с помощью "бабочек" т.е. поясков там всяких импульсных, ну которые по телику напостой рекламируют?? Я слышал что они очень плохо влияют на здоровье (особенно сердце), и позже, мышцы, "накачанные" этими поясами, очень болят и теряют форму за 1 неделю, кожа обвисает :ai:.
Отправлено 03 Март 2008 - 21:23
Гость_Danila_*
Отправлено 08 Октябрь 2008 - 02:15
Хоч один голос за останню позицію)))
Гость_shadow_*
Отправлено 08 Октябрь 2008 - 12:49
Отправлено 08 Октябрь 2008 - 20:10
Гость_opium_*
Отправлено 07 Декабрь 2008 - 22:01
Гость_VinPearl_*
Отправлено 23 Август 2010 - 22:22
Гость_Fyokla_*
Отправлено 05 Февраль 2011 - 04:22

Отправлено 05 Февраль 2011 - 16:05
Я намагаюся ходить пішки, де можна. Ну і ввечері там преси різні качаю. Цього мало. Сидяча робота - велика кака, я вам скажу. Залюбки бігала б десь на біговій доріжці, але у Фастові, кажись, нема? Мабуть, доведеться собі купить до хати. Тільки де її ставить? І гупать буде. І все трястиметься... Ох! :)
Отправлено 05 Февраль 2011 - 18:28
У меня тоже не видно. Года 3 назад по весне ,ни в одни брюки не смог влезть - КОМП зимний дал о себе знать.А так как на джоггеров у нас смотрят ,как на идиотов - купил велик.Намерял себе 5-ти километровое кольцо по Завокзалью, и вперед. Помогает. ПоФастову стараюсь ходить строго пешком. Честно говоря, даже не знаю сколько проезд в маршрутке стоит.тут десь є опитування? мені не показує
Я намагаюся ходить пішки, де можна. Ну і ввечері там преси різні качаю. Цього мало. Сидяча робота - велика кака, я вам скажу. Залюбки бігала б десь на біговій доріжці, але у Фастові, кажись, нема? Мабуть, доведеться собі купить до хати. Тільки де її ставить? І гупать буде. І все трястиметься... Ох! :)
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

будуть видалятися!